Monday, 19 September 2011

SUMPAH BURUK HABIS DASHBOARD BARU NI.  KBYE

Saturday, 27 August 2011

#6 EID UL-FITR


Assalamualaikum readers ^^
hmmm, lets straight to the point.
2 atau 3 hari lagi kita nak...
RAYA!

*SARAWAK LANGUANGE*

okayy, sik lama gik kita nak raya ohhhhhh !  happy gilak gilak rasa tok aih.
sik sabar mok pulang Kuchinggggggggggg! jumpa kazen mazen, nenek nenek, semua lahhh!
ANGPAU LAILAI :P $_$ MATA DUITAN GILERRR.
tapi.. puasa tak penoh pun :(
terpaksa lah ganti niiiii.
ni semua sebab girl's thingy ngan demam :(
kinek gik demam bahh, 1 minggu x bait2 gik.
then, marek terpaksa pergi SINSEH @ TABIB. 
hmm, susah lah nak cakap pa maksud, like doktor cina that gives us ubat herbal pait2.
ughh, mok tauk dakne upa ubat ya ? *kelua tajok jap*
ubat ya kaler itam, and rasa nya sangat lah pahit tahap dewa!
aku makan tahan jak lah, tapi bagik aku, siklah pahit gilakk D:
sebab dah biasa dah makan mcm akar-akar tok. dari kecik makan diberik nenek2. maklumlah chinese mix-blood. Chinese people kan suka makan benda pahit pahit tok D:
and nang makan ubat ya macam bait terus rasa! cuba dari hariya aku makan ubat ya :(
siklah aku mala jak sik turun sekolah, basah bantal aku tauk sik? ntam ku nangis nak turun sekolah.
SUMPAH TIME YA RINDU GILAK GILAK NGAN KAWAN EH. PELUANG PUN TERLEPAS SUDAH :( PELUANG APA EHHHH? PELUANG TIME HARI JUMAAT YA ADA SESI SALAM SALAMAN. ADA CIKGU CUTE TOKKK ! UGHHH. SIKPAT TURUN SEKOLAH TIME YA BADAN PANASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. MASAK AIR PUN BOLEH.

OKAYLAHH, AKU MOK UCAPKAN..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAF ZAHIR & BATIN.
SORRYLAH MUN AKU ADA SALAH CAKAP KAH, TERKASAR BAHASA KAH,
NYAKIT ATI KTK ORANG KA. WHATEVER LAHHH XD

OKAY, SITOK JAKLAH. ASSALAMUALAIKUM.